top of page

De dames in de oranje shirts

Al sinds 1992 mag Nontemba zich vol trots damesdispuut der T.S.V. Plato noemen. Verbonden door onze liefde voor tequila en bier stralen wij in het oranje op menig borrel en evenement. Graag omschrijven wij onszelf als een hechte groep ondernemende dames, die allen een zeer actief studentenleven hebben. Tussen de drukte van studie, stage en bestuursjaren door komen wij zo vaak mogelijk samen om het leven te vieren. 
 

Wij borrelen graag met herendisputen, zowel intern als extern. Tijdens deze borrels vloeien de tequila en het bier uiteraard rijkelijk en laten wij onze meest ontembare kant zien. Uiteindelijk is het altijd maar de vraag welke Nontemba’s aan het einde van de avond het hoogste in het adt-klassement staan en welke Nontemba’s koprollend de deur uit gaan. Trots zijn we er niet altijd op, maar het zorgt wel voor geweldige verhalen die ons voor altijd bij zullen blijven.
 

Naast de borrels met herendisputen, ondernemen wij nog veel meer activiteiten. Wij brengen graag tijd met elkaar door; enkele leden wonen zelfs samen.   Zo hebben wij wekelijks dispuutsavond, waarop wij vergaderen, (drank)spellen spelen of gewoon ouderwets shotjes tequila achterover tikken. Daarnaast genieten wij jaarlijks van vele 21-diners, een datediner, een Nontemba weekend, VVV’tjes dag en nog veel meer activiteiten. Een ding is zeker; wij willen geen feestje missen!
 

Naast dat we elkaar in de reguliere periodes zien, steunen we elkaar ook tijdens de tentamenperiodes door samen in de UB te studeren en gezellig een koffietje te doen in onze studiepauze.
 

Zie jij jezelf al stralen in het oranje bij het leukste damesdispuut van Tilburg? Stuur dan een berichtje naar Elisa (06-15478382). 

bottom of page