De dames in de oranje shirts

 

Over

Kijk, het leven gaat niet altijd over rozen, maar we moeten er in ieder geval alles uit halen dat er in zit. Waarom zou je in je eentje op je kamer Temptation Island binge-watchen, als je een groep vriendinnen hebt die altijd in zijn voor een feestje?

Met Nontemba weet je dat je je nooit hoeft te vervelen. De ene dag proost je op de koning op de Utrechtse grachten, de andere dag maak je Montenegro onveilig tijdens de lustrumreis. Geweldig die tripjes, maar we keren altijd met liefde terug naar onze thuisbasis: Tilburg.

Zodra de tequila eenmaal stroomt, is het maar de vraag hoe de avond gaat eindigen. Wie gaat er met wie naar huis en welke Nontemba kunnen we van het toilet vissen? Nee, we zijn niet overal even trots op, maar de herinneringen zijn onovertroffen.

Natuurlijk steunen wij elkaar ook in de serieuzere periodes van het leven. Wanneer de tentamens weer voor de deur staan is de behoefte aan cafeïne altijd groter dan normaal en daarom brengen wij onze koffiepauzes regelmatig samen door in de UB.

We doen uiteraard nog veel meer, maar het wordt nu allemaal een beetje langdradig. Mocht je nou denken: ‘Volgens mij zijn die dames best gezellig!’, schroom dan niet om ons een keer aan te spreken, dan proosten we met tequila (of een theetje)!

 

Summer in the City

Jaarlijks organiseert damesdispuut Nontemba het festival Summer in the City. Dankzij de zomerse sfeer, de emmertjes gevuld met Malibu Cola, de professionele DJ’s en het grote publiek is dit unieke concept elk jaar weer een groot succes! We werken samen met twee kroegen op het Piusplein, Bolle en Brandpunt. Daarmee is Summer in the City een van de grotere studentenfeesten in Tilburg.

Activiteiten

sitc nt.jpg